Wie is de man die levenloos gevonden is in de Meinweg te Roermond?

12/05

Stockfoto politie ©WF

Herkenbosch – Wie is de onbekende man die zondag 3 mei levenloos werd aangetroffen in natuurgebied de Meinweg? De recherche geeft een aanvullend signalement vrij, in de hoop snel duidelijkheid te krijgen over de identiteit.

Naar aanleiding van een melding van een passant is het lichaam van een man aangetroffen. Daarop is de politie een onderzoek gestart. De politie heeft nog geen duidelijkheid over de doodsoorzaak. Tot nu toe zijn er geen aanwijzingen die duiden op een misdrijf. Er is nog altijd geen duidelijkheid over de identiteit van de man. Daarom schakelen we nu ook de hulp van het publiek in.

Signalement
De politie schat dat de man tussen de 40 en 60 jaar oud was. Hij droeg om zijn linkerhand een (trouw)ring. Hij was gekleed in een lichtbeige ribbroek met zwarte riem. Daarop droeg hij een korte, donkere, blauwe jas. Hij had grijze sokken aan en droeg blauwgrijze instapsneakers (maat 46) met een witte rand op de zijkant en een zwarte zool.

Denkt u het signalement te herkennen? Deel uw informatie dan met de politie via 0900 – 88 44!

Hulp van publiek
Via de sociale mediakanalen van de politie Limburg en door het plaatsen van posters bij de toegangswegen van de Nationaal Park de Meinweg, hoopt de politie dat het publiek helpt met het achterhalen van de identiteit. Met het oog op Duitse recreanten, worden er ook aan de Duitse zijdeposters (in de Duitse taal) opgehangen.

Bron:politie.nl