Scooterrijder mishandeld na aanrijding in Roermond.

08/02

Stockfoto politie ©WF

Roermond – Donderdagochtend rond 11.10 uur is op de Maastrichterweg in Roermond een scooterrijder door een jongeman van ongeveer 20 jaar mishandeld . De scooterrijder reed ter hoogte van bushalte Mussenberg een voetganger aan , na de aanrijding heeft een jongeman de scooterrijder rake klappen verkocht . Toen de scooterrijder op de grond viel heeft hij ook een paar trappen gekregen. De scooterrijder is hierbij aan zijn hoofd gewond geraakt .

De politie is op zoek naar getuigen .

De jongeman heeft donkerblond haar en een tatoeages op zijn rechter hand , was samen met een meisje van ongeveer 17 jaar , zwart haar , ze hadden een zwarte oma fiets bij zich. Dit schrijft de dochter van de scooterrijder op Facebook .

De politie vraagt getuigen die iets hebben gezien of meer informatie hebben dit te melden aan de politie via 0900-8844.