Treinverkeer lag stil na onenigheid in de trein

2018-11-28 08:36:54

Stockfoto politie©WF

Reuver/Swalmen – Dinsdagavond rond 23.00 uur kwam er een trein stil te staan tussen Reuver en Swalmen. De oorzaak hiervan was dat er een conflict ontstond tussen de conducteur en twee mannen. Daarbij is vermoedelijk aan de noodrem getrokken.

Drie politieauto’s met agenten en een motoragent kwamen in actie door de twee mannen uit de trein te halen om ze vervolgens mee te nemen naar het politiebureau.

Wat er zich nu precies heeft afgespeeld in de trein is nog niet bekend.

Lokaal nieuws

Auto over de kop na eenzijdig verkeersongeval in Roermond

Roermond - Zondag iets na 11.30 uur vond er een eenzijdig verkeersongeval plaats op de Maalbroek in Roermond. Een auto is door het hek gegaan en op zijn kop tot stilstand gekomen. De bestuurder van de auto is met lichte verwondingen meegenomen per ambulance naar het ziekenhuis. Omdat het in het Duits grondgebied was gebeurd heeft de Duitse politie het overgenomen.   Wat de toedracht was van het ongeluk is tot nu toe nog onduidelijk.M  

Lees verder...
Auto gekanteld na verkeersongeval in Reuver

Reuver - Zaterdagmiddag rond 13.30 uur vond er een eenzijdig verkeersongeval plaats op de Pastoor Rijnderslaan in Reuver. De auto kwam gekanteld tot stilstand. De brandweerlieden van Reuver kwamen ter plaatsen om de bestuurder te bevrijden uit zijn auto. De dak hebben ze met hydraulisch gereedschap van de auto moeten knippen om het slachtoffer uit zijn auto te halen. Direct na zijn bevrijding werd het slachtoffer overgedragen aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder...
Persoon overleden bij aanrijding op de snelweg A2 Kelpen-Oler

Kelpen-Oler - Dinsdagochtend rond 09.50 uur is er een persoon om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de autosnelweg A2 ter hoogte van de afrit Kelpen-Oler. De politie is bezig met een onderzoek naar de precieze toedracht van de aanrijding. Het slachtoffer stopte met zijn auto op de vluchtstrook in verband met een mogelijke pechgeval. Toen hij uit zijn auto stapte is het slachtoffer aangereden door een passerende vrachtauto. De politie is een technisch onderzoek gestart naar de toedracht en hiervoor zal de autosnelweg voorlopig nog afgesloten zijn. Het doorgaande verkeer vanuit Maastricht naar Eindhoven krijgt het advies om de omleiding te volgen van knooppunt het Vonderen via A73/A67 Bron: Politie Limburg

Lees verder...
Drie auto's botsen tegen elkaar in Roermond

Roermond - Zaterdagmiddag vond er op de Sint Wirosingel in Roermond een kop-staartbotsing met 3 personenauto's plaats. Een automobilist moest nagekeken worden door het ambulancepersoneel omdat er lichte verwondingen waren die veroorzaakt werd door de klap. De andere bestuurders, inzittende en een hond liepen geen verwondingen op. De auto's daar in tegen hebben blikschade opgelopen. Wat de oorzaak was van het verkeersongeval is nog onbekend.  

Lees verder...
Woningbrand in Horn

Horn - Donderdagavond rond 19.25 uur kwam er een melding binnen bij de brandweer over een woningbrand aan de Schoolpad in Horn. De brandweer heeft de brand geblust die afkomstig was uit een prullenbak. Één persoon moest door het ambulancepersoneel onderzocht worden. Met een beetje roest in zijn gezicht was er gelukkig niets aan de hand. Wat de oorzaak van de brand was, is nog onduidelijk.  

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Inbrekers ontkomen na inbraak aan Kwakelweg in Maasland

De politie zoekt getuigen van een woninginbraak aan de Kwakelweg in Maasland op zondagavond 9 december. Rond 18.20 uur kreeg de politie de melding van een woninginbraak aan de Kwakelweg. Twee in het donker geklede mannen waren in de woning, toen de bewoners thuis kwamen. De verdachten gingen er vervolgens vandoor in een witte bus, waarop één van de bewoners per auto de achtervolging inzette. Enige tijd later kregen agenten de melding dat een witte bus was aangetroffen ter hoogte van de rotonde aan de N223 bij de Burgemeester Crezeelaan in De Lier. Volgens omstanders stapten de verdachten uit de bus en gingen zij er lopend vandoor. Met honden heeft de politie in de buurt gezocht naar de verdachten, maar niks meer kunnen aantreffen. De bus is voor nader onderzoek in beslag genomen. Van de verdachten ontbreekt elk spoor. Signalement verdachten Beide mannen droegen een zwarte jas met capuchon over het hoofd. Zij zijn allebei ongeveer 1.80 m lang en blank/licht getint. Iets gezien of gehoord? De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat met dit incident te maken heeft of die hier meer informatie over hebben. Neem dan contact op met de districtsrecherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees verder...
Grote schade na vuurwerk bij flat aan Mozartlaan in Maassluis

Op maandagavond 10 december is er bij een flat aan de Mozartlaan in Maassluis flinke schade ontstaan nadat hier zwaar vuurwerk is afgestoken. De brievenbusunit met dertig brievenbussen moest het ontgelden. Door het portiek lag een flinke hoeveelheid post verspreid over de vloer. De politie is ter plaatse geweest en het gat is gedicht door een bedrijf. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen door de zware knal. Mensen zullen voorlopig geen post kunnen ontvangen via de brievenbus. https://youtu.be/x8fhsSPxhhQ

Lees verder...
Twee dodelijke slachtoffers een één gewonde bij aanrijding

Breda - Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s zijn maandagmiddag twee mensen om het leven gekomen. Een derde persoon raakte gewond en is naar een ziekenhuis vervoerd. Op maandag 10 december 2018 om 13.25 uur werden de hulpdiensten gestuurd naar de Backer en Ruebweg in Breda. Op het viaduct boven de rijksweg A16 zou een aanrijding gebeurd zijn. Er zouden twee auto’s een aanrijding hebben gehad en één van de auto’s zou in brand staan. De brandweer begon direct met blussen maar kon niet voorkomen dat de twee inzittenden in het voertuig overleden in die brand. In de andere auto zat een persoon die gewond was en bekneld zat. De brandweer heeft deze persoon uit de auto gehaald. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en heeft de persoon naar het ziekenhuis gebracht. Onderzoek De familie van de gewonde persoon is nog niet in kennis gesteld. Van de twee dodelijke slachtoffers is de identiteit ook nog niet bekend. Ondanks de treurige situatie wil de politie toch aangeven dat er deze keer geen incidenten geweest zijn met filmende toeschouwers en werden de aanwijzingen van de hulpdiensten en verkeersregelaars keurig opgevolgd. De weg zal nog geruime tijd voor onderzoek afgesloten zijn.

Lees verder...
Zes aanhoudingen bij doorzoekingen

Maastricht - Zes mannen in de leeftijd tussen de 26 en 41 jaar zijn maandagmorgen aangehouden op vijf locaties in Maastricht. Zij zijn aangehouden op grond van een langlopend onderzoek naar vermogensdelicten. Op de betrokken vijf locaties zijn doorzoekingen gehouden onder leiding van de rechter commissaris. Bij de doorzoekingen zijn onder meer gereedschappen, elektrische fietsen en motoren in beslag genomen. Er vindt verder onderzoek plaats naar de in beslag genomen goederen om ze te kunnen herleiden naar de rechtmatige eigenaren. Daarnaast zijn er ook verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen.

Lees verder...
Drie personen aangehouden na incident in woning

Doetinchem - Bij een geweldsincident rond 22.20 uur in een woning aan de Haverdreef zijn op zondagavond 9 december drie personen aangehouden. Twee van hen raakten bij het incident gewond. De 21-jarige bewoner raakte gewond aan zijn hand. Hij werd op de eerste hulp behandeld en werd daarna ingesloten op het bureau. Een 21-jarige man uit Gaanderen raakte gewond aan zijn hoofd en moest ter observatie de nacht in het ziekenhuis doorbrengen. De derde man, een 20-jarige inwoner van Zelhem, bleef ongedeerd. Ook hij werd ingesloten op het bureau. Naar de toedracht van het incident wordt een onderzoek ingesteld.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws