Fietsster gewond na aanrijding auto in Reuver

2018-11-02 10:29:59

Stockfoto ambulance ©WF

Reuver – Vrijdagochtend rond 08.15 uur is er een fietsster aangereden door een auto op de Kesselseweg in Reuver.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Over de toedracht van het slachtoffer en van de aanrijding is nog niets bekend.

Lokaal nieuws

Een persoon aangehouden bij onderzoek naar growshop in Kelpen-Oler.

Kelpen-Oler - Onder leiding van een Officier van Justitie is de politie dinsdag bezig geweest met een doorzoeking van growshop in een pand aan de Ellerweg. Een man die in de loods aanwezig was is aangehouden en zal worden gehoord. Er is een hoeveelheid hennep aangetroffen. Vijf andere personen die aanwezig waren zijn door de politie gecontroleerd en vervolgens heengezonden. In de loods zijn door agenten o.a. groeimiddelen, lampen, filters en andere goederen aangetroffen die worden gebruikt bij de productie van hennep. Een growshop is een winkel waar benodigdheden voor het kweken van planten kunnen worden verkregen. Momenteel zijn politiemedewerkers nog bezig met het inventariseren van de aangetroffen goederen. Twee motoren zijn in beslag genomen en er is een aanhanger aangetroffen die een verborgen ruimte had. Bron : Politie.nl

Lees verder...
Dakbrand in centrum Roermomd snel onder controle.

Roermond - Dinsdagmiddag omstreeks 16.00 uur heeft van een pand aan de Schoenmakersstraat in Roermond het dak vlam gevat . De brand is vermoedelijk door werkzaamheden ontstaan . Er is niemand gewond geraakt . De brandweer had de brand binnen een uur onder controle . Vanwege de brand is de Schoenmakersstraat tijdelijk afgesloten geweest.

Lees verder...
Man overleden na noodlottig ongeval in Linne

Linne - Maandagochtend rond 06.45 uur is er op het terrein van een bedrijf aan de Veestraat een man om het leven gekomen. De man was aan zijn bedrijfswagen aan het klussen toen de wagen in beweging kwam en overleed ter plekke. Medische hulp mocht dan ook niet meer baten. Er is geen sprake van een bedrijfsongeval.  

Lees verder...
Gewapende overval in Roermond

Roermond - Maandagmorgen is er in Roermond aan de Mijnheerkensweg een gewapende overval gepleegd. De daders zijn daarna in een auto gestapt en gevlucht. De politie is nu een onderzoek gestart naar aanleiding van de gewapende overval. De politie is op zoek naar vermoedelijk 2 verdachten. Via Burgernet is ook het volgende bericht verspreidt,   "Roermond, Mijnheerkensweg, naar aanleiding van gewapende overval. Vermoedelijk 2 blanke daders met bivakmutsen op. Geschatte leeftijd tussen de 20 en 30 jaar. De daders spraken Engels en hadden spijkerbroeken aan. Direct daarna gevlucht met onbekende auto."   Heeft u Maandagochtend op de Mijnheerkensweg iets verdachts gezien of heeft u de daders zien vluchten en heeft u een kenteken? Weet u wie de daders waren? Bel 112!! De politie laat duidelijk weten om de daders niet zelf te benaderen.   © Bron: Operationeel Centrum Politie Limburg    

Lees verder...
Brandweer gealarmeerd voor gaslek in Roermond .

Roermond - Zaterdagmiddag omstreeks 12.10 uur is de brandweer gealarmeerd voor een gaslek aan de Parmentierstraat in Roermond . De omgeving werd afgezet . Monteurs van Enexis zijn ter plaatse om het lek te repareren . Waardoor het gaslek kon ontstaan is niet bekend.  

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Auto's beschadigd bij aanrijding op Van Apelterenweg

Nijmegen - Vanmiddag heeft omstreeks half drie een aanrijding plaatsgevonden op de Van Apelterenweg. Twee auto's raakten beschadigd. De aanrijding tussen twee auto's vond plaats bij de afslag naar de 60ste straat van de Meijhorst. Ambulancepersoneel controleerde de inzittenden van de auto's. Een agent meldde dat niemand gewond raakte. Over de toedracht van het ongeval was nog niks bekend. Een berger heeft beide auto's weggesleept. Bron: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Lees verder...
Pop-up 'Bij ons in de wijk houden we het samen veilig' in Maassluis

Onder het motto 'Bij ons in de wijk houden we het samen veilig' nodigen politie, buurtpreventie en de gemeente Maassluis bewoners uit om op 13, 15 en 23 november 2018 een bezoek te brengen aan de 'gele bus'. Op dinsdag 13 november stond de bus in het Vrijheidspark en aan de Uiverlaan. In de bus wordt, onder het genot van een kopje koffie of thee, informatie gegeven over onder meer de veiligheid in en rond woningen, het anoniem melden van misdaden, buurtpreventie, internetfraude en drugsoverlast. Ook kan de burger vragen stellen aan wijkagenten, actieve buurtpreventen of toezichthouders.

Lees verder...
Gewonde bij ongeval in Apeldoorn

Bij een ongeval tussen twee personenauto's op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn, is dinsdagmiddag een gewonde gevallen. De hulpdiensten rukten massaal uit, twee brandweerwagens kwamen ter plaatse omdat er sprake zou zijn van beknelling, dit bleek echter niet zo te zijn. Het slachtoffer kon zelfstandig uit haar voertuig komen waarna zij is overgebracht per ambulance naar het ziekenhuis. Door de aanrijding klapte de blauwe auto tegen een beton blok aan wat in de midden berm ligt aan, de klap was zo hard dat de beton blok uit de grond kwam. De brandweer heeft het voertuig veilig gesteld waarna zij retour konden. Door het ongeval ontstond er een flinke verkeershinder richting het centrum. De berger heeft het blauwe voertuig afgesleept.

Lees verder...
Woninginbraak in Goes in Opsporing Verzocht

Goes - Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond, dinsdag 13 november, aandacht aan een inbraak in een woning aan de Elvis Presleylaan op zondagmiddag 24 juni jl. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om de daders te vinden. Op zondag 25 juni werd bij de politie gemeld dat er was ingebroken in de woning in de wijk De Poel. De bewoners bleken op vakantie. Een bewakingscamera legde de drie daders op beeld vast. Het is nog steeds niet bekend wie zij zijn. In een speciaal opsporingsbericht (publicatie dinsdagavond) staan foto’s van hen. Uitzendingen De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 13 november, aanvang 20.35 op NPO1. Op woensdag 14 november kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 12.05 uur.

Lees verder...
Brand in verzorgingstehuis, verpleegster raakt gewond

De brandweer is maandagavond uitgerukt naar verzorgingstehuis Avondzon aan de Eendenweg in Apeldoorn. In een appartement was een gordijn door nog onbekende redenen vlam gevat. Een verpleegster heeft geprobeerd de brand te blussen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de brand afgeblust. Er kwamen twee ambulances ter plaatse omdat de verpleegster en de bewoner van het appartement rook hadden ingeademd. De verpleegster is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bewoner is ter plaatse gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Team brand onderzoek doet ter plaatse onderzoek naar de oorzaak van de brand. Na ongeveer een uur kon de brandweer retour.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws