Straatroof in Herten

2018-10-08 15:23:33

Stockfoto politie

Herten – Op zondag 7 oktober omstreeks 20.20 uur vond er pal voor de Jan Linders in Herten een straatroof plaats.

De dader(s) waren kort daarvoor in de supermarkt en zijn mogelijk herkend door enkele klanten.

Graag komt de politie van Roermond in contact met deze klanten.

De camerabeelden van de supermarkt zijn al in bezit van de politie, maar hebben herkenning opgeleverd.

 

Was jij gisterenavond in de Jan Linders en ben of ken je één van deze klanten, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Bron: Politie Roermond

Lokaal nieuws

Opgelet!!! Verdachte mannen in Swalmen

Swalmen - De mannen komen verdacht over omdat ze foto's maken, rondkijken en zelfs op privéterrein komen bij verschillende woningen. Ze zijn al gezien bij de Koningin Wilhelminalaan en op de Rijksweg Noord in Swalmen. De politie is al geïnformeerd. De kenteken komt niet overeen met de grijze Audi. Zodra je deze types ziet wordt er vanuit de politie geadviseerd om gelijk 112 bellen.   Bron: Nextdoor, Buurtpreventie

Lees verder...
Persoon overleden na aanrijding met trein in Roermond .

Roermond - Vrijdagmiddag rond 16.00 uur is op de bewaakte spooroverweg op de Kapellerlaan in Roermond een persoon door een passerende trein aangereden en is ter plaatse overleden . Verschillende getuigen hebben het ongeval zien gebeuren . Hulpdiensten waren snel ter plaatse maar konden niets meer voor het slachtoffer doen . Het is onbekend hoe het met de treinmachinist gaat . Volgens NS rijden er tot ongeveer 19.30 uur geen treinen tussen Roermond en Sittard .  

Lees verder...
Motorrijder hard ten val na botsing met auto in Roermond

Roermond - Woensdagmiddag rond 16.35 uur is een motorrijder hard ten val gekomen nadat een automobilist hem over het hoofd zag op de Venloseweg in Roermond. De auto reed van een parkeerplaats af en de motorrijder zag de auto te laat doordat hij verblindt werd door de laagstaande zon. Na harde klap tegen de auto aan ging de motorrijder hard onderuit waardoor hij verwondingen op liep. De motorrijder is met zijn verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg is een tijdje afgesloten geweest voor verdere onderzoek.

Lees verder...
Onderzoek naar wapens en drugs in Roermond

Roermond - De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar verdovende middelen en wapens bij twee panden aan het Gebroek in Roermond. Er zijn drie verdachten aangehouden door de agenten. Op dit moment loopt het onderzoek nog.   Bron: Politie Limburg

Lees verder...
Fietser geschept door auto in Roermond

Roermond - Woensdagochtend is er een dame van haar fiets gereden door een auto. Dit gebeurde op de rotonde op de Bredeweg in Roermond. De wat oudere vrouw heeft flink wat verwondingen opgelopen door deze aanrijding en is door een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het is nog onbekend hoe dit heeft kunnen gebeuren en hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Botsing tussen stadsbus en auto

Nijmegen - Maandagmorgen heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Graafseweg tussen een stadsbus en een auto. Hierdoor ontstond er een verkeersopstopping. Bij de aanrijding is niemand gewond geraakt. De stadsbus kon na de aanrijding niet verder met de passagiers, waarna er een andere bus is opgeroepen en de passagiers hierin verder konden.

Lees verder...
Vrachtwagen brandt volledig uit

Een vrachtwagen is maandagmiddag volledig uitgebrand op de Otterloseweg (N304) bij Hoenderloo. De brandweer rukte met 4 blusvoertuigen en een tankwagen uit naar de melding. Toen de brandweer arriveerde stond het voertuig al volledig in brand. De brandweer wist de brand te blussen maar kon niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde. De chauffeur kon zich tijdig in veiligheid brengen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. De brandweer is de komende uren nog bezig met nablussen, de vrachtwagen was namelijk geladen met afval, een kraan komt ter plaatse om dit uit elkaar te trekken zodat de brandweer dit kan afblussen. De Otterloseweg is dus voorlopig nog volledig afgesloten. Video: Luciano de Graaf [embed]https://www.youtube.com/watch?v=Ux-K8bZWqz4[/embed]

Lees verder...
Gewapende overval op tankstation

Arnhem - Zondagavond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op het Shell tankstatoion aan de Ijssellaan in de wijk Presikhaaf. Niemand is gewond geraakt. Bij de overval zouden vier personen betrokken zijn, een van hen zou een opvallende rode jas dragen. De politie heeft gewaarschuwd dat als men de mannen ziet de verdachten niet zelf te benaderen maar direct 112 te bellen.

Lees verder...
Parachutist stort neer na hartaanval in de lucht

Apeldoorn - Zondag is aan het einde van de middag een parachutist neergestort. De 50-jarige man kreeg tijdens zijn sprong een hartaanval. Toen de man een hartaanval kreeg was zijn parachute al wel open. De man klapte met een flinke klap tegen de grond. De man is ter plaatse gereanimeerd en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toestand van de man is niets bekend.

Lees verder...
15-jarige Weronika Ignacy vanuit Rotterdam vermist

Vermist sinds 1-10 vanuit Rotterdam de 15-jarige Weronika Ignancy. Weronika is op 1 oktober weggelopen vanuit een jeugdinstelling in Rotterdam.Ze is al vaker weggegaan zonder iets te zeggen en is al vaker een langere tijd verdwenen. Naam: Weronika Ignacy Geboortedatum:30-08-2003 Huidige leeftijd: 15 Lengte: 150 cm Haarkleur: Donkerbruin/rood Oogkleur: Groen Geslacht: Vrouw Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018295683

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws