Politie servicepunt op andere locatie

Swalmen – Het Politie servicepunt gaat verhuizen doordat het politiebureau in Swalmen aan de Markt gaat sluiten. Vanaf 2 augustus is de wijkagent van Swalmen, of een van zijn medewerkers, te vinden in het Servicepunt Zjwame, gelegen aan de Markt 3a (voormalig gemeentehuis) in Swalmen.

“We hebben ons nieuwe onderdak gevonden bij de Dorpsraad van Swalmen”, aldus wijkagent Barry Schuijling. “Voor een wijkagent een mooie combinatie. De Dorpsraad Swalmen bestaat uit een groot aantal vrijwilligers die veel voor het dorp betekenen. Zo werkt ze hard aan de leefbaarheid, sociale samenhang en veiligheid van het dorp. Iets wat ik als wijkagent heel erg belangrijk vind”.

Openingstijden en bereikbaarheid wijkagent

Iedere dinsdag tussen 13.00 uur en 15.30 uur kunnen inwoners van Swalmen bij het Politie Servicepunt terecht voor het doen van aangifte, het maken van een melding of voor een gesprek met de wijkagent. Uiteraard is Barry Schuijling ook bereikbaar via een privé-bericht op de facebookpagina van Roermond of telefonisch via het landelijk nummer 0900-8844.