blogname

112
roermondnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Het nut van verkeerscontroles


Roermond - Op verschillende plaatsen in Roermond is op 13 maart verkeerscontroles gehouden. Bij deze controles sloten zich politiecollega's aan van Team Verkeer en van de dienst RDW. Politie Roermond geeft nu ook aan dat het ook nuttig is om deze controles uit te voeren.

Een politieagent van Roermond verteld het volgende;

" Veel mensen vragen zich af waarom wij dit doen, het antwoord op deze vraag is heel simpel. De reden hiervoor is dat wij de verkeersveiligheid willen bevorderen om de kans op aanrijdingen te verkleinen.

Het is daarom heel jammer dat we dan toch een aantal bekeuringen moesten uitschrijven voor onder andere het rijden zonder rijbewijs, rijden zonder verzekering en voertuigen die niet veilig zijn om op openbaren wegen te rijden."

De politie vervolgt met een advies;

" Zorg dat je alles in orde hebt, dan zorgen we samen voor een veilig verkeer in en om Roermond."

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws