Politie zoekt eigenaar van fietsen in Roermond .

Roermond – De politie van Roermond heeft drie fietsen aangetroffen , vermoedelijk zijn de fietsen gestolen .

De politie is opzoek naar de eigenaar van de fietsen . Wie herkent hier zijn fiets , of wie weet van wie de fietsen zijn?

Tip de politie via 0900-8844. Een privé bericht via Facebookpagina van politie Roermond is ook mogelijk .

Bron :   https://www.facebook.com/politieroermond

 

Lokaal nieuws

Man in Swalmen aangehouden voor bedreiging .

Swalmen - Donderdag heeft de politie een 62-jarige man uit Swalmen aangehouden voor bedreiging . De Swalmenaar zou via e-mails naar een verzekeringsmaatschappij in Tilburg een bedreiging hebben gestuurd . Bij de aanhouding zijn ook diverse goederen in beslag genomen . Aangifte Op 14 mei j.l heeft een medewerker van de verzekeringsmaatschappij aangifte gedaan . Vrijdag heeft de verdachte van de rechter-commissaris  te horen gekregen dat hij langer vast blijft zitten .  

Lees verder...
Verwarde man in Roermond op de vlucht

Roermond - Dinsdagochtend was de politie op zoek naar een man die in relationele sfeer iemand bedreigd heeft met een vuurwapen op de Plutolaan in Roermond. Een burgernetbericht werd verspreidt nadat de man de benen had genomen. Zowel de politie als de politiehelikopter zijn op zoek gegaan naar de man die beschreven werd als een lang, licht getinte man met een baard. De politie heeft de man op kunnen sporen en aangehouden in Venray. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend.  

Lees verder...
Aanrijding van een vrouw in Roermond

Roermond - Dinsdagochtend is rond 08.20 uur een vrouw aangereden door een auto op het kruispunt van de Florasingel en de Oranjelaan. De vrouw heeft een flinke klap gemaakt en is met onbekend letsel overbracht naar het ziekenhuis per ambulance. Het is nog onduidelijk wat het toedracht van het ongeluk is.

Lees verder...
Twee personen aangehouden voor auto inbraak in Roermond.

Roermond/Overloon - In de nacht van zaterdag op zondag is er op de Hendrik Luytenstraat in Roermond door twee mannen een auto inbraak gepleegd . Beide mannen , afkomstig uit Overloon , zijn door de politie aangehouden . De verdachten hadden allerlei spullen uit de auto gestolen , inmiddels zijn de gestolen spullen weer terug bij de eigenaar . Bij een verdachte werd nog meer spullen aangetroffen mogelijk van diefstal afkomstig . Beide mannen zitten nog vast. Ben jij de eigenaar van deze spullen of herken je meld dit aan de politie via 0900-8844 of aan het politiebureau in Roermond.  

Lees verder...
Drie verdachten uit Roermond aangehouden voor diefstal computer.

Roermond - Woensdag werd bij een winkel in Roermond een computer gestolen. Mede door een oplettende getuige en een goede samenwerken met de politie van Weert-Nederweert werden drie personen uit Roermond aangehouden voor deze diefstal. De computer werd ook teruggevonden bij één van de verdachten. Die verdachte had ook nog een draadloze microfoon en een camera bij die vermoedelijk ook gestolen zijn ( zie foto). Helaas heeft de politie de eigenaar nog niet kunnen traceren. Ben jij de eigenaar of herken je de spullen , neem dan contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844 , een privébericht via Facebook politie Roermond , of kom even naar het politiebureau in Roermond. Bron :   https://www.facebook.com/politieroermond

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Vier auto’s uitgebrand in Utrecht

Utrecht - In de nacht van 21 op 22 mei zijn er op twee locaties in totaal vier auto’s verwoest door brand. De politie doet onderzoek. Op de Burgemeester van Pelkwijklaan brandde één auto uit. Op de Jopie Huismanstraat sloegen de vlammen van een brandende auto over op twee andere auto’s. In beide gevallen bluste de brandweer de brand. De politie onderzoekt beide autobranden. Dit doet zij door o.a. buurtonderzoek, veiligstellen en analyseren van camerabeelden als die er zijn en forensisch onderzoek als er sporen te vinden zijn. Op dit moment lijken beide autobranden geen relatie te hebben, maar onderzoek moet hier nog uitsluitsel over geven. De eventuele relatie tussen verschillende autobranden maakt ook deel uit van het onderzoek. Getuigen gezocht De politie vraagt getuigen, en mensen die camerabeelden hebben van de brand of kort daarvoor, om contact op te nemen via 0900-8844.

Lees verder...
Hennepplantage in restaurant

Maastricht - Afgelopen zondag stuitte de politie in Maastricht op een hennepplantage in een horecagelegenheid laat de politie dinsdagmiddag weten. In het betreffende pand aan de Mariastraat verschaften de agenten zich via een luik achter de bar toegang tot de kelder. Dat exclusief ‘kijkje in de keuken’ leidde tot een bijzondere vangst:124 hennepplanten. De plantage werd geruimd en een 23-jarige vrouwelijke verdachte aangehouden.

Lees verder...
Politie zoekt getuigen beroving en mishandeling

Alkmaar - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving en mishandeling die plaatsvond op dinsdagmorgen op de Robijnstraat in Alkmaar. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000. Omstreeks 02.00 uur zat een 20-jarige Alkmaarder in zijn auto voor een horecabedrijf aan de Robijnstraat een broodje te eten. Plotseling stopte er een donkere auto achter hem. Uit de auto kwamen twee mannen, die naar de auto van het slachtoffer liepen, de deur openden en het slachtoffer eruit trokken. De Alkmaarder werd vervolgens mishandeld waarbij zijn telefoon en geld werden gestolen. De overvallers gingen er vervolgens weer in hun auto vandoor. Het slachtoffer moest voor behandeling over worden gebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een nader onderzoek in.

Lees verder...
Politie zoekt getuigen van beroving

Hoofddorp - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die plaatsvond op dinsdagmorgen op de Kruisweg in Hoofddorp. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000. Omstreeks 02.45 uur verliet een 31-jarige man uit Hoofddorp met twee vrienden een horecabedrijf aan de Kruisweg. Toen de man de rijbaan overstak naar zijn geparkeerd staande auto, kwamen er plotseling twee gewapende mannen aanrennen. Het slachtoffer en zijn vrienden bleven niet staan, maar gingen er in verschillende richtingen rennend vandoor. Het slachtoffer kwam echter ten val. Hij moest onder bedreiging zijn kostbaarheden (waaronder een GSM en geld) afgeven. Na de beroving gingen de twee daders er rennend vandoor in de richting van de Stationsweg. Even verderop stapten zij in een klein model auto, mogelijk zwart van kleur.

Lees verder...
Vier aanhoudingen en één gewonde na steekincident

Nijmegen - De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident maandag 21 mei aan het Quackplein in Nijmegen. Ook ontvangt de politie graag camerabeelden van de omgeving van het Quackplein. De hulpdiensten werden maandag rond 16.30 uur gealarmeerd omdat een man zou zijn neergestoken. Hij lag ernstig gewond op de grond en werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De man, een 22-jarige man uit Nijmegen, is buiten levensgevaar maar heeft flinke verwondingen opgelopen. De politie startte direct na het incident een onderzoek. Zo werd met getuigen gesproken en werd sporenonderzoek gedaan. Verschillende getuigen verklaarden dat zij een ruzie hadden gezien tussen twee jongens en de 22-jarige man die in gezelschap was van een vrouw. Op basis van het eerste onderzoek kon kort na het incident is een 17-jarige jongen uit Nijmegen worden aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij heeft gestoken. Een andere 17-jarige jongen uit Nijmegen is aangehouden voor betrokkenheid bij het incident. Deze jongen zou eerder zijn bedreigd door het slachtoffer en een 19-jarige vrouw uit Nijmegen. Mogelijk was dit de aanleiding voor het steekincident. Voor deze bedreiging zijn de 22-jarige man en de 19-jarige vrouw uit Nijmegen aangehouden. In totaal zijn er dus vier mensen aangehouden daarvan zijn er twee in vrijheid gesteld. Beeldmateriaal Om een goed beeld te krijgen van het incident en wat daaraan vooraf ging, komt de politie graag in contact met getuigen. Getuigen kunnen bellen via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000. Ook ontvangt de politie graag beelden van de omgeving van het Quackplein rond 16.30 uur maandagmiddag 21 mei. Klik hier voor eerdere berichtgeving

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws