blogname

112
roermondnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Brandstichting met mogelijk brandbom mislukt voor deel in Swalmen .


Swalmen - Aan de Meander in Swalmen is zondagochtend omstreeks 06.30 uur geprobeerd om een geparkeerde auto in vlammen ze zetten , hierbij is mogelijk van een brandbom gebruik gemaakt . Omwonenden hoorde zondagochtend glasgerinkel , toen men ging kijken stond een deel van de auto in brand . Voordat de brandweer ter plaatse was had het vuur zich zelf al gedoofd , het voertuig is gecontroleerd . Dader of daders hebben geprobeerd door middel van een fles gevuld met brandbare vloeistof  het voertuig in vlammen te zetten .

Er is niemand gewond geraakt . De schade aan de auto is aanzienlijk .

Getuigen

De politie vraagt mensen die mogelijk iets hebben gezien of meer weten contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 - 8844.

 

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws