blogname

112
roermondnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Auto crasht na grensovergang, bestuurder spoorloos


Swalmen- Donderdagavond rond 21.30 uur is er op de Bosstraat in Swalmen een auto met hoge snelheid uit de bocht gevlogen, waarbij de auto een boom schampte en 100 a 150 meter verder tot stilstand kwam in de greppel. Een bewoner die in een huis vlakbij de grens woonde wist dat er iets goed mis was nadat hij een flinke klap hoorde. Bij aankomst zag hij een gecrashte wagen maar de bestuurder was nergens te zien.

Buren die bij de grensovergang wonen waarschuwden de hulpdiensten.

Bij aankomst werd er gelijk een zoekactie gehouden naar de bestuurder. Mogelijk was de bestuurder dan misschien uit het voertuig geslingerd of had de voertuig gewond verlaten.

Duitse politiehelikopter en speurhonden zijn ingezet om de bestuurder te vinden, maar helaas zonder succes.

Omdat de auto op Duits grondgebied tot stilstand is gekomen heeft de Duitse politie alle onderzoeken overgenomen van de Nederlandse politie en wordt er verder gezocht naar de bestuurder van de gecrashte auto.

De grensovergang bij Swalmen bleef heel de donderdagavond afgesloten voor verkeer uit beide richtingen.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws